10 x te gekke cadeautjes voor een jongetje van 2 jaar

Is jouw zoontje bijna jarig of zijn jullie al druk bezig met een verlanglijstje voor Sinterklaas of voor Kerst? Of wil je zomaar wat inspiratie voor een leuk geschenk voor een jongetje van 2? Lees dan snel deze tips, er zit vast iets leuks voor je tussen!

Het lijstje hieronder stelde ik samen voor de verjaardag van mijn eigen zoontje.

1. Een speeltentje
Kinderen vinden het heerlijk om te spelen in een speeltentje. Lekker in het tentje kruipen met kussens, dekens, knuffels en noem maar op. Een voorbeeld is het hippe tentje hieronder van Deryan. Er pasen meerdere kindjes in en het tentje kan binnen en buiten worden gebruikt. Ben je hem even zat? Dan breek je hem af en bouw je hem op een later moment snel (en eenvoudig) weer op.
Bekijk deze tent hier op Bol.com!

2. Activiteitenknuffel of -pop
Kinderen leren verschillende sluitingen aan kleding en het gebruik hiervan kennen! Met deze schattige pop met gedetailleerd geborduurd gezicht train je op speelse wijze de fijne motoriek van de kinderen bij het gebruik van knopen, drukknopen, klittenband en ritssluiting! De voeten knisteren en piepen bij het drukken. Een leuke ontdekkingstocht voor je zoontje!
Bekijk deze activiteitenpop hier bij Bol.com

3. Houten duwdier (of trekdier)
Voor mijn jongste dochter had ik ook een houten duwdier. Ik zag haar er steeds weer mee rondlopen. Kinderen lijken het fasinerend te vinden om met zo’n ding rond te lopen. Hetzelfde geldt trouwens voor een trekdier (aan een touwtje). Die van mijn dochter miste op een gegeven moment een flapvoet en hij was roze. Dus voor mijn zoontje vroegen we een nieuwe. Deze Raaf vind ik te schattig!
Bekijk duwdier Raaf op Het speelgoed paleis!

4. Kinderparaplu
Een paraplu is natuurlijk altijd handig. Voor kindjes is het fijn om een kleinere versie te hebben, omdat ie anders veel te zwaar is. En er zijn zoveel leuke kinderparaplu’s te vinden. En het staat zo schattig als ze ermee rondlopen (helemaal in combinatie met het volgende cadeautje)!
Bij de HEMA scoor je altijd leuke paraplu’s voor kinderen. Bijvoorbeeld deze van Takkie!

5. Regenlaarzen
Een musthave voor kinderen. Mijn kinderen hebben altijd een paar in de kast staan. Ze gaan vanzelfsprekend aan als het regent, maar ook naar het bos, ze gaan mee op vakanties. Het is dan wel fijn dat ze lekker zitten. Mijn zoontje kreeg hippe Bergstein regenlaarzen. Helemaal leuk!
Deze Bergstein laarzen bekijken bij Schuurman Schoenen

6. Loopfiets
Dit cadeau is echt een aanrader voor een kindje vanaf 2 jaar. Wij hebben hem niet gevraagd, want we hebben hem bewaard (in het mintgroen) van mijn dochtertje. Deze loopfiets van Bandits & Angels is klein genoeg voor een kindje van 2 en ik vind het model lekker stoer & hip!
Bekijk hier de loopfiets van Bandits & Angels op Bol.com

7. Duplo
Duplo is leuk, leerzaam, van goede kwaliteit en van alle tijden. Een musthave om te hebben voor je kids! Wij hebben al een hele bak vol, maar er kan altijd nog een leuk setje bij!
Bekijk hier lego setjes op Bol.com


8. Sloffen
Dan kom ik nu aan bij de meer praktische cadeautjes, voor als je genoeg speelgoed hebt. Sloffen, ook altijd handig. Wie wil er nu geen lekkere warme voeten? En kindervoetjes groeien, dus dit is eigenlijk een cadeau dat ieder jaar kan terugkeren;)
Deze berenpantoffels van Scapino zijn toch té schattig?!

9. Slaapzak
Een lekkere warme slaapzak voor de winter (of juist een luchtige voor de zomer. Mijn zoontje kreeg een lekkere warme slaapzak. Praktisch, maar zeker een zinvol cadeau. Gelukkig kun je kiezen uit heel veel leuke printjes en stofjes.
Kijk maar eens bij HEMA!

10. Cadeaubonnen
Weet je echt niet meer wat je moet vragen of geven? Dan zijn cadeaubonnen altijd een goed idee! Bijvoorbeeld een cadeaukaart van HEMA, een bon van Bol.com, een Schoenenwinkel, favoriete (plaatselijke) kledingzaak enzovoorts.

Meer cadeau inspiratie voor andere leeftijden? Kijk hier!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: