Afscheidscadeautje (tas) voor de juf

De tijd in de kleuterklas zit er bijna op voor mijn oudste dochter. Ze is onlangs al 6 geworden, dus officieel geen kleuter meer. Dat vindt ze heel stoer! 2 jaar lang heeft ze bij 2 super leuke juffen gezeten. Gelukkig dacht ik dit jaar op tijd aan een afscheidscadeautje, dan hoef je niet last minute snel iets te scoren.

Het leek me leuk om zelf iets te maken met mijn Silhouette Cameo, dus ik ging googlen naar voorbeelden. Ik zag een canvas tas voorbij komen met een tekst die ik zo leuk vond dat ik besloot hem (deels) na te maken. Ik wilde namelijk wel iets geven waar de juffen echt wat aan hebben. Een tas komt altijd wel van pas. De tekst is: “Real heroes don’t wear capes, they teach!”.

Ik ging zelf aan de slag in Silhouette Studio. Ik gebruikte verschillende lettertypes voor de tekst om het een beetje speels te maken en 2 gratis afbeeldingen (de golfjes) uit de bibliotheek om het verder af te maken.

Flexfolie
De flexfolie die ik gebruikte komt van Naaiplezier, het zijn 2 verschillende kleuren goud (‘gewoon’ goud en goud antique).

Tasjes
De zwarte katoenen tassen bestelde ik bij Bol.com. Het zijn eenvoudige tasjes en prima om te bedrukken. Ik perste het flexfolie vast met mijn Easy Press.

Ik vind ze leuk geworden. Hopelijk de juffen ook!


Ps: zien jullie de ‘fout’? Bij 1 van de 2 tasjes vergat ik de binnenkant (bolletjes) van de sierlijntjes eruit te halen. Gelukkig zie je daar verder niks van.

5 reacties op “Afscheidscadeautje (tas) voor de juf”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: