Vierdaagse traktatie met keycord & zakje chips

Afgelopen week liepen mijn dochters van 8 en 5 jaar mee met de avondvierdaagse met de school van mijn kids. Het werd een avonddriedaagse, omdat de eerste avond werd afgelast in verband met regen en onweer! De andere avonden was het weer prima: niet te warm, niet te koud en zelfs wat zonnig! We liepen trouwens 5 km, dat is ook wel genoeg voor deze leeftijd:)

Heel gezellig!
Van de 3 avonden liep ik er ook 2 mee als begeleiding. Wat gezellig zeg met die kids. Er werd gekletst, veel gelachen, met waterpistolen gespeeld. Het was top! Sfeerimpressie zien? Bekijk deze reel!

Mijn zoontje van 1 ging ook 2 keer mee in de wandelwagen. Ging supergoed, hij sliep grotendeels. En een vriendinnetje van mijn dochter vond het geweldig om hem te mogen duwen.

Keycord met naam
Na al dat gewandel verdienden de kids zeker een beloning en ik wilde natuurlijk zelf iets maken. Mijn brein wil altijd iets bedenken, waarbij ik zelf aan de slag moet. Een keycord met naam werd het. De keycords bestelde ik hier.

Flexfolie
Ik bedrukte ze met flexfolie. Het witte flexfolie is van het merk Siser en hiermee ging het het best. Het roze flexfolie van een ander merk hechte minder makkelijk en ging wat glijden. Dat zie je op sommige keycords. Maar als je niet weet dat het een foutje is lijk het wel een soort 3D effect (vind ik…). Ik bedrukte de keycords eerst met lage temperatuur van 120 graden en later met 150 graden. Dat kunnen ze ook prima hebben.

Voor het uitsnijden van het flexfolie gebruikte ik mijn Cameo en voor het bedrukken / persen mijn Easypress.

Chips & kaartje
We maakte er een zakje Lays Chips aan en een kaartje in de vorm van een hartje. Deze sneed ik uit glitterpapier van HEMA met mijn Cameo Silhouette. Mijn dochters schreven er zelf een tekst op voor de andere kids.

Mijn dochters vonden het super leuk om ze uit te delen én ze kregen er zelf natuurlijk ook één.

Ik heb nog wat keycords over, dus waarschijnlijk ga je ze nog wel vaker voorbij zien komen;)

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: