Heerlijk Sinterklaas toetje met pepernoten!

Zijn jouw kinderen ook zo dol op toetjes? Het favoriete toetje bij ons thuis is echte Hollandse vanille vla, maar af en toe is het leuk om iets speciaals te maken! Daarom maakten wij een echt Sinterklaastoetje!

Recept
Zoals veel kinderen vinden mijn meiden het heel leuk om te helpen met koken en bakken. Dit toetje is makkelijk voor ze te doen. Het recept is van Brenda Kookt en vind je hier. Er zitten onder andere pepernoten / kruidnoten, slagroom, mascarpone en chocolade in, dat klikt alleen al lekker toch?

Mini chocoladeletters
Wij versierden het toetje met mini chocoladeletters. Mijn jongste dochter die in de kleuterklas zit vond het heel leuk om alle letters te noemen die ze al kent. In plaats van koffie gebruikten we appelsap. Ik vond dat wat vreemd klinken qua combinatie, maar het smaakte heerlijk!

Mijn meiden vonden het toetje ook om te smullen. Een echte aanrader!

Maak jij ook een speciaal toetje voor Sinterklaas of pakjesavond?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s