Pepernotenzakje bedrukt met flexfolie

Vorige week kreeg ik een bestelling binnen van een item dat verpakt zat in dit leuke canvas trekkoordzakje. In deze Sinterklaastijd zag ik er direct het perfecte pepernotenzakje in. Onze kids nemen altijd zo’n zakje mee als de Sint aankomt in onze stad, zodat ze lekker veel pepernoten kunnen verzamelen.

De zak van Sinterklaas
Een snel projectje. Het zakje had ik immers al. Ik zocht via Google naar Sint & Piet afbeeldingen. Op 1 kant van het zakje stond een merkje. Hier wilde ik iets overheen drukken. Ik besloot voor de zak van Sinterklaas te gaan. Om het geheel aan die kant van het zakje een beetje op te vrolijken plaatste ik er nog een S & P in ‘chocoladeletters’ bij. Aan de andere kant van het zakje plaatste ik een schattig Sinterklaasje.

Flexfolie
Ik gebruikte zwart flexfolie van Siser voor het bedrukken van het zakje. Dit bestelde ik bij Plotterie.nl. Deze sneed ik uit met mijn Cameo Silhouette. Super stom, maar ik vergat mijn snijmat te plaatsen en gaf toen al opdracht om te snijden, waardoor de machine doodleuk in zichzelf (de bodem) begon te snijden. Volgens mij is dat de reden dat het mesje ineens bot is geworden, want daarna kwam de print er niet goed doorgesneden uit. Als je goed kijkt is het Sinterklaasje niet helemaal netjes uitgesneden. Voor op het zakje vond ik dat niet zo’n ramp. Dat wordt dus even een nieuw mesje bestellen. Het flexfolie heb ik het zakje geperst met mijn Cricut Easypress.

Ik heb er bewust geen naam op gezet, dan kunnen de kids volgend jaar zelf uitvechten wie hem mag gebruiken;) Hij ligt nu in de kast met mijn eigen pepernoten erin die ik van de Sint op het werk heb gekregen.

Geen canvas zakje?
Wil je ook zo’n zakje maken, maar heb je niet net als ik toevallig een canvas zakje gekregen? Je kunt ze natuurlijk ook gewoon bestellen! Bijvoorbeeld hier.

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: