‘Good vibes’ basic jurkje genaaid + korting bij Hip en Eigenwijs!

Een mooi stofje heeft niet veel gekkigheid nodig. Zo was het ook met dit stofje! Een basis jurkje was genoeg!

Imme jurk naaien
Aangezien de print superleuk, maar vrij druk is maakte ik er een aansluitend / strak basic jurkje van. Ik gebruikte hiervoor het Imme patroon van From Niki with love. Deze zag je al vaker voorbij komen op deze blog. Altijd goed en zo klaar! Ik verleng dit jurkje altijd met 1 maat in de lengte. Dit is maat 116, met lengte 122 voor mijn 4 jarige dochter. Ze heeft nog wat ruimte om te groeien en dat is ook de bedoeling.

Good vibes tricot
De ‘good vibes’ tricot heeft het oeko-tex standaard keurmerk. Mijn dochter vind de kusjes, hartjes etcetera in de print helemaal leuk. Ze wilde hem meteen aan, dus dat is altijd een goed teken! Zou jij er een zwarte of rode legging onder het jurkje dragen? Laat het weten in het reactie!

Hip en Eigenwijs
Ken jij de stoffenwebsite Hip en Eigenwijs al? Deze stoffen webshop staat bekend om zijn eigenwijze, vrolijke en unieke stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kun je rekenen op een persoonlijke fijne service. Naast een standaard collectie aan mooie stoffen vind je er ook eigen designs. Deze unieke kleurrijke stoffen zijn alleen via Hip en Eigenwijs verkrijgbaar!

Kortingscode!
Ben je benieuwd geworden en wil je graag eens bestellen bij Hip en Eigenwijs? Ik mag je een kortingscode aanbieden van 10% op het gehele assortiment. Gebruik hiervoor de code 20822moniek en je korting wordt automatisch verrekend. De code is geldig tot en met 30 november 2022, dus sla gelijk je slag! Klik hier om naar Hip en Eigenwijs te gaan en kies de mooiste stoffen uit. Bovendien spaar je Eigenwijsjes waarmee je spaart voor nog meer korting!

Op de foto
rode legging Shoeby
zwarte legging HEMA
trapveer in regenboogkleuren (had jij die vroeger ook?)

Meer Imme jurkjes zien? Bekijk ze hier!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: