Mama’s (stoere) boy

Een boy mom, dat ben ik sinds kort ook. Soms klikt het nog wat gek uit mijn mond om te zeggen dat ik een zoon heb. Zo gewend aan 2 meisjes, maar het is zo leuk om ook een jongen te hebben! Tijd voor een echt stoer jongenssetje!

Stoer setje
Niet dat ik zoveel zelf maakte aan deze set, alleen het shirt bedrukte ik zelf. Ik maakte een eenvoudig ontwerp in Silhouette Studio. Deze sneed ik uit uit zwart flexfolie van Siser met mijn Cameo. Daarna drukte ik hem op een wit basic shirt met mijn Cricut Easy Press.

Waar gekocht?
Wit basic shirt / Prenatal
Zwarte jeans (jogdenim) / HEMA
– Babyschoenen / Adidas
Mutsje / HEMA

Staat stoer toch?

Zeeman: alle damesslips 3 + 1 gratis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s