Vroom-vroom, tuut-tuut…auto setje!

Mijn dochter koos dit stofje uit in de winkel voor haar broertje dat nog geboren moest worden. Veel stofjes waar mijn kinderen mee aan komen vind ik zelf niet zo…. Denk aan schreeuwerige zoete kleuren of hele drukke prints, maar deze vond ik gelijk super leuk. Dus hup, een half metertje en je haalt er zo 2 kledingstukken uit voor een baby.

Stoffen
Ik maakte al eerder een top van de autootjes stof, deze vind je hier. De stof is van Snoozy fabrics en ik kocht hem bij Karteris in Nijmegen. De okergele french terry kocht ik daar ook. Je vindt hem hier online.

Broekje
Het broekje is het Oliver broekje. Ik voegde een koortje toe en deed elastiek in de tailleband. De tailleband maakte ik daarvoor even breed als de bovenkant van het broekje. Het elastiek is even groot als de buikomtrek van de baby.

Sweater / top
De top komt uit de Burda Baby. Deze maakte ik al meerdere keren. Dit keer voegde ik mouwboordjes toe, een tailleboord en een boordje aan de enveloppehals. Zo lijkt het wat meer op een sweater. Normaal gesproken maak ik dit patroon altijd 1 maat kleiner, maar nu maakte ik de maat die ik nodig heb, ook voor een wat losser sweater effect.

Flexfolie
Ik maakte er een print op van Flexfolie, deze sneed ik uit met mijn Cameo Silhouette. Het grijze flexfolie bestelde ik bij Naaiplezier. De tekst ‘vroom-vroom’ vind ik wel toepasselijk bij de autootjes. Ik perste het folie vast met mijn Easy Press.

Mijn zoontje begint al een aardige voorraad te krijgen in maat 62 en 68. Binnenkort kan ik al met maat 74 beginnen;)

Zeeman: Ga er ook voor.

Eén reactie op “Vroom-vroom, tuut-tuut…auto setje!”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: