Shirtje uit de winkel met zelfgemaakt babybroekje

Als je zwanger bent krijg je (vaak) veel kleding voor je toekomstige baby cadeau. Zo kreeg ik dit super leuke donkerblauwe shirtje van Noppies. Ik had er geen broekje bij gekregen en ook niet echt een bijpassend broekje in de kast liggen dus ik besloot er zelf 1 te maken. Ik zag direct een donkerblauw met wit gestreept broekje voor me.

Rokje van mama
In mijn stoffenkast lag een kort rokje in tricot stof dat ik ooit voor mezelf gekocht had, maar (vrijwel) nooit gedragen in precies de juiste kleuren. En het toffe aan kleine babykleertjes is dat je ook maar weinig stof nodig hebt om iets te kunnen maken. Helemaal bij maatje 56:)

Oliver broekje
Ik pakte het Oliver patroon erbij en bleek genoeg stof te hebben om het broekje te kunnen maken. Dus hup aan de slag en binnen no-time is dit broekje klaar. De tailleboord had misschien nog wel wat groter gemogen. Ik heb de maat die in de tabel staat al groter genomen, maar de volgende keer neem ik hem denk ik nog groter. Er zit best veel rek in de stof, dus ik denk niet dat het hinderlijk zal zijn dat hij nu wat kleiner is. Is ook lastig inschatten bij een kindje dat nog geboren moet worden.

Ik vind het altijd fijn om een setje kleding te hebben, omdat ik van passende combinaties hou. Dus ik ben nu helemaal blij!

Blijf mij volgen voor meer babyspam, want ik ben nog veel meer van plan!;) En later volgt er uiteraard ook weer meisjeskleding…

Deze aan fotoโ€™s heb ik later toegevoegd๐Ÿ˜Š

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! โ™ฅ

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: