Het simpel maar leuk jurkje

De Simple Dress van Kaatjenaaisels zag ik zo nu en dan voorbij komen. Iedere keer dacht ik, die wil ik ook nog een keer maken. En nu had ik een redelijk druk stofje dat geen ingewikkeld patroon nodig heeft, dus een mooi moment om het patroon eens uit te proberen.

Patroon
Dus hop, ik printte het patroon van het jurkje en ging aan de slag. Het gratis patroon van de Simple Dress vind je hier. Ik deed 2 aan passingen. Ik zette een boordje aan de hals, in plaats van het om te zomen. Verder maakte ik een tunnel aan de binnenkant van het jurkje, waar ik een dun elastiek doorheen deed. Ik maakte voor mijn 3,5 jarige een maat 4 jaar en die valt goed. Denk dat het jurkje volgend seizoen ook nog wel past.

Stof
Het stofje heb ik gekregen, ik weet dus niet waar het gekocht is. Ik vind het kleurtje lekker fleurig!

Kort, maar krachtig deze blog. Net als het jurkje: simpel, snel klaar en toch superleuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s