Zwierjurkje met ballerina’s voor een peuter meisje

Dol ben ik op dit model jurkje voor kleine meisjes. Het is tijdloos en staat ontzettend schattig. Mijn dochter van bijna 3 vindt het fantastisch om rondjes te draaien in dit soort jurkjes, zodat het rokje rond gaat zwieren.

Suncadia Dress
Toen ik een gratis patroontje tegen kwam van dit jurkje, leek het me ontzettend leuk om er zelf een keer een te maken. Het patroontje is er maar in 1 maat en laat dat nou net toevallig mijn dochters maat zijn, namelijk voor een 3 jarige (3T). Het patroon van de Suncadia Dress van Sewmuchado vind je hier. Fijn patroon om te maken, ik vond alleen de rok erg lang. Hier heb ik wat cm’s afgehaald. Gewoon even meten met je (naai)lineaal en overal evenveel afknippen.

Bella
Het stofje kocht ik wederom een aantal weken geleden bij Karteris in Nijmegen. Het is van Bipp Design en het heet Bella. Ik vind het een mooi fris blauw kleurtje en de print spreekt mij erg aan. Leuk met die witte en zwarte zwanen (of zijn het eenden?) en de ballerina’s. Weer een jurkje klaar voor de zomer!

Ik heb nog een heel klein stukje stof over, hier ga ik nog een top voor de jongste van maken. Deze volgt binnenkort, dus houd mijn blog in de gaten!

21 mei 2018, even een update met wat ‘aan’ foto’s:

Ontwerp zelf de leukste kinderkleding

2 reacties op “Zwierjurkje met ballerina’s voor een peuter meisje”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: