Dit rokje lag al lang in de kast…

Toen mijn oudste dochter nog een baby was liep ik een keer met mijn dochter en moeder door de Zeeman. Dit is ruim 5 jaar geleden. We liepen tegen een ‘graaibak’ aan, waar je een tas vol met producten/kleding kon stoppen voor als ik het goed heb 2,50 euro. Er zaten best wat leuke dingen tussen en het was niet heel druk, dus we gingen lekker graaien. Rompertjes, een pyjamaatje….. en verder weet ik het niet meer precies.

Rokje met katjes
Uit die bak viste ik ook deze rok in maat 122/128. Toen nog veeeeeel te groot natuurlijk, maar hij leek mij wel redelijk tijdloos. Het rokje belandde onderin de kast bij de ‘nog te groot’ kleding. Mijn dochter pakte hem daar al meerdere malen uit en vroeg of hij al zou passen, maar ik moest steeds nee zeggen. Tot deze lente, toen paste hij ineens. We hingen hem in de kast, maar hij bleef hangen…. Reden: we hadden geen shirtje dat er bij staat (en ik vind dat combinaties wel moeten matchen).

Recycling
De lijntjes om de kat zijn donkerblauw, dus een wit met donkerblauw shirtje leek me er wel leuk bij. In mijn kast hing een lange witte jurk met donderblauwe strepen die ik nooit aan had omdat ik hem niet mooi vond zitten. In het kader van recycling besloot ik deze te verknippen tot een shirtje.

Ester & Ebbe
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik pakte dus wéér het patroon van de good old Ester & Ebbe erbij. Als variatie maakte ik er rimpelmouwtjes in. Verder is het shirt gewoon basic.

Print
Met mijn Cameo maakte ik een print met de toepasselijke tekst ‘Meow’. Het pootje dat ik erbij maakte is een getraceerde afbeelding van internet. De tekst een standaard lettertype. Het roze flexfolie komt van Naaiplezier. Het is altijd leuk om te ontdekken dat je precies de juiste kleur in huis hebt, in dit geval passend bij het rokje. Ik bevestigde de print met mijn Easy Press. So easy;)

Nu kan het rokje dan eindelijk gedragen worden. Nu nog wat minder regen graag!;)

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: