Coronaproof unicorn traktatie

Mijn dochter werd 6 en natuurlijk mag je dan ook op school trakteren. Ze had er heel veel zin in. De traktaties moeten nog steeds coronaproof, dus dat betekent dat voedsel voorverpakt moet zijn. Ik vroeg haar of ze het leuk vond om de traktatie in een traktatiezakje te doen en dat zag ze wel zitten. Ik wilde geen plastic zakje doen, dus ging op zoek naar een variant van papier.

Ik net als bij haar kindereestje wilde ik er een unicorn traktatie van maken. Ik kocht eerst leuke roze unicorn traktatiezakjes bij Xenos, maar toen ik daarna bij Wibra binnenliep zag ik deze zakjes liggen en die vond ik nog veel leuker. Dus die van de Xenos weer teruggebracht…haha.

Uitdeelcadeautje
Ik vind het altijd leuk om naast iets lekkers ook een klein cadeautje of aardigheid bij de traktatie te doen. Mijn voorwaarde is dat dit niet een ‘stuk plastic’ moet zijn dat binnen no-time stuk is, want ik wil een beetje rekening houden met het milieu. Daarom gingen we dit jaar voor mini-stickerboekjes, die we bij de Action kochten. Voor de meisjes met prinsessen- en voor de jongens brandweerstickers.

Lekkers
Het lekkers kochten we ook bij de Action: unicorn koekjes. Met een lintje, waarvan ik dacht dat ze van satijn waren, maar van plastic bleken te zijn knoopte ik de uitdeelzakjes dicht. Hier maakte ik nog een uitgeknipt rondje van dik papier aan met de naam van mijn dochter en haar leeftijd. Op de ‘i’ zette ik geen puntje, maar plakte ik een mini diamantje.

Jongens & meisjes
De traktaties voor de jongens kregen een blauw labeltje en die van een meisjes een roze. Zo wist mijn dochter aan wie ze wat kon geven en kregen de kids het juiste stickerboekje. Typisch was dat mijn dochter vertelde dat de meisjes hun unicorn trakatiezakje bewaarden en mee naar huis namen en dat de jongens ze in de prullenbak gooiden:D

De juffen kregen een inpakte reep Milka , waar mijn dochter zelf hun namen op schreef.

Een lekker-snel-klaar-maar-leuk-traktatie!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: