Hiep hiep hoera, 3 jaar!

Vanwege de lockdown was ik extra vroeg voorbereid op de verjaardag van mijn dochter. Winkels zijn niet open, dus de cadeaus en kleding moesten allemaal besteld worden via internet. Vanwege de extra lange levertijden wilde ik natuurlijk geen risico nemen. Een verjaardag van een meisje dat 3 wordt is natuurlijk niet niks;)

Cadeau inspiratie
Cadeaus bedenken voor een verjaardag als het net Sinterklaas en Kerst is geweest en er eigenlijk al veel te veel speelgoed is, valt ook niet mee. Maar gelukkig waren er nog genoeg leuke dingen te verzinnen. Sinds een aantal jaar vraag ik de wat grotere / duurdere cadeaus aan de opa’s en oma’s, zodat ik zelf lekker veel verschillende cadeautjes kan shoppen.

Cadeautjes
Ze kreeg onder andere een Fisher-Price Kassa, een klassieker die altijd goed is. Ik heb hier vroeger zelf ook nog mee gespeeld! Verder kreeg ze badfoam figuurtjes, deze vallen hier ook altijd goed in de smaak. Alleen na een tijdje worden ze vies en moet je ze wel weg doen. Ze kreeg nu meisjes die ze zelf kan aankleden van Nûby. Ook kreeg ze nog een aantal andere leuke dingen, waaronder deze nieuwe roze tule rok van Babyface. Dit gaat haar nieuwe lievelingsrok worden, dat weet ik zeker!

Kledingsetje met rokje
Toen ik het rokje geleverd kreeg kwam ik erachter dat het elastiek donkerblauw was in plaats van zwart. Ze heeft niets in de kast dat daarbij staat. Gelukkig had ik nog tijd om wat te kopen en maken. Ik bestelde een donkerblauwe effen legging bij de HEMA voor eronder. De top besloot ik zelf te maken.

Strepen Ester & Ebbe
Bij Naaiplezier bestelde ik tricot met donderblauwe (navy) en witte strepen. Ik besloot gek te doen en deze stof in de verkeerde richting te gebruiken. Ik maakte hier een basic Ester & Ebbe van, een gratis patroon van Threads by Caroline.

Flexfolie print
De longsleeve leukte ik op met een leuke flexfolie print. Deze maakte ik met mijn plotter, een Silhouette Cameo. Het flexfolie bestelde ik al eerder bij Naaiplezier, het is neon roze. Het ontwerp komt uit de Silhouette Design Store. De tekst ‘Unicorns Exist’, sprak mij direct aan. Het is een ontwerp van Sophie Gallo. Je vindt hem onder design ID 193168. Ik gebruikte het ontwerp onlangs ook voor een longsleeve voor de oudste.

De spullen voor haar traktatie op het kinderdagverblijf heb ik ook al ingekocht. Ik hoop dat ze (later) nog kan trakteren. Dit is echt zo’n leeftijd dat ze dat zelf ook helemaal snappen. We’ll see!

Taart
Bij een kinderverjaardag hoort wat mij betreft ook een feestelijke taart. Er kwam niet zoveel visite tegelijk, dus hij hoefde dit jaar niet groot te zijn. Ik twijfelde tussen een fototaart of een Frozen taart. Het werd de 2e voor onze Frozenfan, die de liedjes in alle talen beluisterd via YouTube. Ik zocht een hoge resolutie afbeelding van Frozen via Google en liet deze op een fototaart van de Jumbo maken, in de vorm van een hart. We gingen hem samen ophalen in de supermarkt. Wat was ze blij en trots! Een taart speciaal voor haar. Het liefst had ze hem de hele supermarkt door gedragen, maar dat vond ik een beetje een gevaarlijk idee…

Uitpakken
Het nieuwe kledingsetjes had ik uitgepakt en zoals verwacht viel deze erg goed in de smaak. Ze wilde het aan op haar verjaardag, wat natuurlijk ook mijn bedoeling was.

Ondanks dit bijzondere jaar was het een hele geslaagde verjaardag! Nog 1 jaartje thuis en dan gaat mijn meisje al naar school… Nog ‘even’ volop van haar genieten dus!

Oja, de hakschoenen waren ook een cadeautje. Hier trippelt ze nu hele dagen op rond in huis. Een echte dame!

Voorkom een tekenbeet

Eén reactie op “Hiep hiep hoera, 3 jaar!”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: