De 7 leukste poppen & knuffels naaiboeken

poppen en knuffel naaiboekenLappenpoppen, poppen van stof, ze zijn vaak té schattig! Hetzelfde geld voor zelfgemaakte knuffels. Dus waarom niet proberen er zelf een te maken?! Wedden dat je daarna verslaafd bent? Hieronder vind je de 7 leukste boeken.

Poppen en kleertjes naaien
bol.com | Poppen en kleertjes naaien, Roland | 9789058774330 | BoekenDe poppen uit dit boek toveren meteen een lach op je gezicht. Maak ze zelf met je naaimachine. En kleed ze daarna aan met een leuke hippe outfit: een vrolijke broek en bloes, een mooie jurk of een sportoutfit. De patronen van de poppen en de kleertjes staan op ware grootte op de patroonbladen achterin het boek.
Meer info over Poppen en kleertjes naaien


Sewing Luna Lapin’s Friends (Engels)

bol.com | Sewing Luna Lapin's Friends (ebook), Sarah Peel | 9781446376607 |  BoekenLearn to make Luna Lapin’s friends and their exquisite wardrobes. This collection of sewing patterns features four of Luna’s best friends and their clothes including Reynard the Fox, Clementine the Cat, Freddie the Badger and Wilhelmina the Wood Mouse! Author, Sarah Peel, takes classic garments and recreates them on a miniature scale and with exquisite fabrics including Liberty cottons, wool tweed and French lace.
Meer info over Sewing Luna Lapin’s Friends


De poppen van tante Hilde

Poppen en kleertjes naaien - Heike Roland - (ISBN: 9789058774330) | De  SlegteEen poppenmeisje met lange, blonde haren en een blauwe jurk, een dametje met een ros kopje en een korte zwierrok, een prinsessenpop met een gouden kroon… Tantehilde ontwerpt en naait ze allemaal en maakt de poppenmama of -papa telkens weer gelukkig. Haar boek begint bij het begin: de handleiding om een basispop te naaien. Je leert welke verschillende kapsels je de pop kunt aanmeten. En natuurlijk hoort je pop ook een uitgebreide garderobe te hebben: een fleece jasje voor koude dagen, een vrolijk zomerjurkje…
Meer over De poppen van tante Hilde


Steek voor steek – Knuffelzachte poppen

bol.com | Crafty Dolls, Jane Bull | 9781409346463 | BoekenIn dit boek maak je met de hulp van foto’s en duidelijke instructies de schattigste poppen: kussenpoppen, lavendelmeisjes, feeën of zeemeerminnen. Bovendien leer je ook leuke accessoires maken, zoals mutsen, tasjes, sjaals en kleren voor je poppen. Steek-voor-Steek blaast de vaardigheden die je oma vanzelfsprekend vond nieuw leven in en maakt ze weer helemaal hip!
Meer over Steek voor steek


Knuffels naaien
Naaipatronen knuffels en speelgoed20 prachtige maar eenvoudige ontwerpen voor zachte speelkameraadjes. Deze 20 inspirerende projecten maken gebruik van prachtige stoffen en fournituren, om zachte knuffels, grappige handpoppen en mooie geborduurde poppen te maken. Leuk voor kinderen van alle leeftijden. Eenvoudige instructies, kleurrijke illustraties en handige sjablonen.
Meer over Knuffels naaien

Superzachte knuffels
bol.com | Superzachte knuffels, Eleonore & Maurice | 9789462502222 | BoekenMaak kennis met de vertederende knuffels in zachte pasteltinten van Eleonore & Maurice. Alle knuffels zijn gehaakt en hebben daarnaast mooie details van Liberty-stofjes. Het resultaat is een snoezige verzameling dierenknuffels, met Mina de kat, die ook een kussen is, prinses Fleur die zo graag slaapt, Lucie de koala die je elke dag opvrolijkt en Mimi de muis die overal mee naar toe genomen wil worden. Elk kind kan uit één van de zestien knuffels een superzachte favoriet kiezen.
Meer over Superzachte knuffels


Mijn pop en haar outfit

bol.com | Mijn pop en haar outfit, Corinne Crasbercu | 9789022330678 |  BoekenMaak zelf de pop van je dromen of verras je (klein)dochter, nichtje, buurmeisje… en vul gaandeweg haar kleerkast, want ook een pop heeft kleren voor alle gelegenheden en seizoenen nodig: laarzen, tuinbroek en halsdoek voor een stoere boerenmeid; een pittige rode jurk en cape voor Roodkapje; een nachtjapon en zachte badjas voor een knuffelpop; een tutu voor een ballerina; een regenjas, muts en warme broek voor in regen en wind; een boekentas, een sporttas en een vrolijk draagtasje zijn onmisbaar… Ja, een pop heeft heel wat nodig.
Meer over Mijn pop en haar outfit

Eén reactie op “De 7 leukste poppen & knuffels naaiboeken”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: