Okergeel #REBEL jurkje & hartjes legging

In de B*Trendy stond een leuk jurkje voor meisjes, ik was alleen niet zo overtuigd van de strikband die aan de voorkant hoort. Wat mij betreft hoort er dan aan de achterkant ook wat te zitten… haha. Het model vond ik verder wel heel leuk, dus ik besloot de taille aan te passen.

Hazel
Het jurkje heet ‘Hazel’ P1060, als je het de B’Trendy van het voorjaar 2020 koopt kun je hem gratis downloaden. Je kunt hem ook los kopen. Ik paste alleen de taille aan, in plaats van de band maakte ik een tunnel en deed daar een dun elastiek door. Aan de voorkant naaide ik voor de sier een klein strikje. Zo lijkt het alsof er een koordje door zit, maar dit gaat niet iedere keer los!

REBEL
Enige tijd geleden bestelde ik bij Morizo een zwarte glitter strijkapplicatie met de tekst #REBEL. Hij was eigenlijk bedoeld voor mijn jongste dochter, want die is ondeugender, maar ik vond hem perfect voor bij dit jurkje. Je kunt iedere gewenste tekst kiezen en het lettertype.

Stofjes
De okergele tricot is van Qjutie kids en deze bestelde ik bij Kickenstoffen. De wit zwarte hartjes tricot bestelde ik daar ook. De legging is de Viola van LMV.

De reactie van mijn dochter was weer top: “Mijn lievelingskleur, geel!!”. Dat maakt het nog leuker om iets voor haar te maken. De foto’s maakte ik in 2 minuten even snel voordat ze in haar nieuwe outfit naar school ging. Niet eens slecht geworden! En hoe vies haar legging was toen ze thuis kwam van school, dat wil je niet weten…. Toch zei ik: “Het is niet erg, als je maar lekker gespeeld hebt!”

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Volg je me al op Instagram?

Zomer 2020Zomer 2020

4 reacties op “Okergeel #REBEL jurkje & hartjes legging”

  1. […] ShirtIk maakte er een bijpassend shirt bij. Hiervoor gebruikte als patroon ik de bovenkant van de Yfke van From Niki With Love. Deze verlengde ik aan de onderkant. Om de lengte te bepalen hield ik er een bestaand shirt bij in deze maat. Ik liet de omslag bij de mouwen achterwege en naaide er een ruffle tussen. De lengte van de ruffle is 1,5 keer de breedte van de mouw. De tricot die ik hiervoor gebruikte had ik over van dit rokje. De witte tricot met zwarte hartjes had ik over van deze legging. […]

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: