Giraffentop & rimpelrokje met knoopjes

dsc01304Mijn kleuter mocht kiezen welke stof ze wilde. De stof met de regenboogjes of de stof met de giraffen. Ik was ervan overtuigd dat het de eerste zou worden, omdat ze op het moment heel veel regenbogen tekent. Maar het werd de giraffenstof! Onvoorspelbaar die meid:) Het maakte mij niet uit, want ik vind ze allebei super mooi! Ze zijn beiden van het merk Beebs.

Top
Zelf koos ik de patroontjes. Ik wilde heel graag de top maken uit de B-Trendy (voorjaar 2020). Ik zocht al zo lang naar een patroon voor zo’n top met elastiek aan de hals. Toen ik hem voorbij zag komen heb ik het naaimagazine gelijk besteld. Hij leek mij erg kort, dus ik heb hem met 4 cm verlengd. Anders is het echt een naveltruitje. Dat kan natuurlijk ook leuk zijn, maar ik heb hem liever iets langer. De volgende keer zou ik hem nog een centimeter of 2 verlengen.

Je kunt het topje off the shoulder dragen, maar dat blijft niet zitten hoor. En mijn dochter vond het ook niet fijn zitten.

Rokje met knoopjes
Toen ik de stof bestelde bij Kickenstoffen bestelde ik er gelijk een bijpassende effen stof bij, deze cognac kleurige tricot. Ik vind het een fantastische combi! Ik wilde er een rokje met knoopjes van maken. De werkwijze bedacht ik zelf. Weten hoe? Klik hier voor de tutorial.

De set is helemaal goedgekeurd door mijn kleuter. Ik kreeg een dikke knuffel! En… de knuffel giraf mocht natuurlijk ook op de foto bij sit setje!dsc01262dsc01270dsc01260dsc01280dsc01272dsc01287dsc01286dsc01274dsc01291dsc01295dsc01302dsc01305dsc01322dsc01306

<

2 gedachtes over “Giraffentop & rimpelrokje met knoopjes

  1. Pingback: Nieuwe kleertjes voor Paola Reina popje | MADE by MoDi

  2. Pingback: Tutorial rimpelrokje met knoopjes | MADE by MoDi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s