Rode overgooier van Lowland kids

dsc01110Weet je nog dat ik eind vorig jaar een suspender jurk / overgooier maakte voor mijn jongste dochter? Ik kondigde toen aan dat mijn volgende project een suspender voor mijn 4-jarige zou worden. Hier zaten wat maanden en projecten tussen, maar nu is hij dan af!

Aspen Dress
Eigenlijk maakte ik hem al een maand geleden, maar het kwam er nog niet van om foto’s te maken. Ik gebruikte wederom het patroon van de Aspen Dress van Lowland kids. Ik wilde eigenlijk een net iets andere variant maken, maar naar lang twijfelen maakte ik precies dezelfde, als voor mijn jongste dochter. Ik wilde eerste de cirkelrok gebruiken, maar was bang dat het dat wat truttig zou worden. Ruffles wilde ik eerst ook maken, maar ik had niet genoeg stof. Ik moet leren iets ruimer in te kopen voor mijn groter wordende meiden.

Maat
Ik maakte een maat 5T, met de achterliggende gedachte dat hij dan na de zomer ook nog zou moeten passen. Hij is nu nog lang genoeg en bij het maken van de foto’s zag ik dat ik extra knoopsgaten moet maken, die ervoor zorgen dat de bandjes wat strakker zitten. Blijft altijd lastig om dit goed in te schatten, ondanks dat je het uitmeet.

Stof
De rode tricot kocht ik op de markt in Doetinchem bij Megastoffen. Op de foto’s combineerden we de overgooier met een top van Retour Jeans, een lederlook legging van Hippe Beebjes, slippers van de Zeeman, een scrunchie van de Action en een zelfgemaakte haarstrik. De Adidasjes die net in de wasmachine zijn geweest staan er ook leuk bij!

Op foto 1 laat mijn dochter de pizzapunt zien die ze op ballet heeft geleerd;) Er liggen nog meer projecten klaar die gefotografeerd moeten worden, dus als het goed is horen jullie snel meer van mij:)

WonenWonen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s