Zelf een avondvierdaagse snoep traktatie maken

Dit jaar liepen mijn dochters voor de eerste keer mee met de avondvierdaagse in onze stad. Door corona hadden we de mogelijkheid nog niet eerder. 2 jaar geleden deed ik al wel met de meiden mee met de home editie (dus wandelen met ons drieën), maar dat is toch anders. Mijn jongste dochter zat toen nog in de wandelwagen, omdat het anders te ver lopen was.

Eerste vierdaagse
Nu dus voor beide meiden de eerste vierdaagse. We liepen mee met school. Voor mijn 4 jarige was de route van 5 km nog wat lang. Zij heeft niet alle dagen mee gedaan, het moet wel leuk blijven. Ook duurt het wel tot een uurtje of 8 voordat je terug bent, dus dat ik best laat als je gewoon weer naar school moet de volgende dag.

Snoepzakjes
Vroeger liep ik als kind zelf ook altijd mee met de vierdaagse. Ik weet nog hoe leuk ik het vond dat je tijdens de intocht allemaal snoepzakjes om je nek gehangen kreeg en als je wat ouder was ook bloemen kreeg. Een echte beloning voor je inzet. Ik besloot dit jaar zelf snoepzakjes te maken, want dat vind ik nu eenmaal leuk:)

Wat gebruikte ik?
Celofaanzakjes met plakrand
– Confetti, deze maakten we zelf met een perforator en gekleurd papier
Satijnlint van Action en rood-wit-blauw lint van Solow om een ketting mee te maken
– Snoep: mini Kitkat, zure regenboog streken, snoepketting / horloges en zoute rijen (hand-in-hand lopende kids)
– Ik maakte zelf een klein kaartje met daarop nummer 1 (eerste prijs) en de tekst ‘Topper !’ Als je dit bestand wil, mag je mij een bericht sturen via het contactformulier. Ik maakte dit ontwerp in Silhouette Studio en sneed het uit met mijn Cameo Silhouette.
– Het glitterpapier voor de kaartjes is van HEMA en achtergrondpapier van Action.
Lijmstift om de kaartjes op elkaar te plakken.

Zakjes vullen
Hoe ik de zakjes gevuld heb spreekt voor zich neem ik aan. Ik deed het samen met mijn dochters. Ze vonden het leuk om te helpen. Vooral de confetti in het zakje doen. Mijn meiden schreven op de achterkant van de kaartjes nog hun naam. Voor de zekerheid deed ik nog een nietje midden bovenaan door het lintje heen.

Het uitdelen was erg leuk. Dit liet ik mijn meiden tegen het einde van de wandeltocht zelf doen. Leuk om al die kids met blije gezichtjes met een nek vol snoepzakken en andere kleinigheidjes te zien lopen.

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: