Een stoere bedrukte hoodie als cadeau voor papa

Het liefst zou ik alles zelf willen maken, nou ja alles wat ik leuk vind om zelf te maken. Door tijdgebrek komt dat er (uiteraard) niet van. Als jij ook moeder en / of een hardwerkende vrouw (of man) bent, zul je dit gevoel vast herkennen. Daarom is het soms een heel goed idee om voor gemak te gaan!

Mijn partner vraagt al zoooo lang wanneer ik eens iets voor hem maak. Verder dan een sjaaltje voor het fietsen en een tasje voor zijn helm ben ik nooit gekomen. Een kledingstuk voor een man is letterlijk zo groot om te maken. Ik hou niet van grote lappen stof… haha. En misschien besteed ik mijn tijd ook gewoon liever aan het creeëren van leuke kleding voor mijn kids, zowel het naaien als plotteren.

Hoodie cadeau
Daarom bestelde ik voor ‘papa’ een kant en klaar bedrukte hoodie. Mét een gepersonaliseerde opdruk! Ik koos niet voor een ‘papa is de liefste’ of ‘superdaddy’ opdruk, maar een opdruk waar papa ook het huis mee uit ‘durft’. Nou durft mijn partner eigenlijk overal wel het huis mee uit, maar ik koos voor een opdruk die persoonlijk is én stoer.

Ik koos voor een opdruk met de voorletters van de namen van onze 3 kinderen. In een stoer lettertype en met punten ertussen. De kids vinden het helemaal leuk dat papa met hun ‘letters’ rondloopt en ik vind hem ook erg leuk geworden. Ik had de hoodie eerst bedacht als Sinterklaas- of Kerstcadeau, maar ik had geen zin om nog zo lang te wachten met geven. Hij kreeg hem dus als ‘zomaar cadeau’, omdat hij zo’n lieve papa is.

Leuk als cadeau
Ik vind zo’n bedrukte hoodie ook een erg leuk cadeau voor vaderdag, een verjaardag, als cadeau voor opa enzovoort. Ik bestelde hem bij Studentendrukwerk. Je kunt hier ook bedrukte t-shirts bestellen of een bedrukte katoenen tas. Daarnaast kun je er ook allerlei documenten laten afdrukken, foto’s en fotocadeaus, schoolartikelen en nog veel meer items.

Papa is erg blij met dit cadeau. Hij zag er vrijwel direct de letters van de kids in. Hij wilde hem meteen aan! De hoodie is heerlijk zacht van binnen. Hij had alleen geen zin om op de foto te gaan, gelukkig wilde dochterlief wel even papa stand-in zijn.

Nu heb ik (weer) tijd om iets voor de kids te maken;)

Schoenen: Adidas
Pet: één van papa’s favorite accesoires

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: