Aardewerk bloempotten beschilderen met blauwe krijtverf

Voor bij het zitje onder onze overkapping buiten hebben we via Marktplaats een leuke buffetkast gekocht. Deze wilde ik graag een leuk kleurtje geven, om er een echte eyecatcher van te maken. In onze nieuwe tuin ga ik voor blauwe accessoires en besloot ook de kast blauw te maken. Ik had laatst bij de Kwantum mooie kleuren krijtverf zien staan en ging daar even kijken voor een leuke blauwe kleur. Als onze overkapping helemaal ingericht is ga ik nog foto’s plaatsen van de kast en het resultaat, want het wordt erg leuk vind ik zelf.

Ik koos de kleur Vintage blauw voor de kast.

Terracotta bloempotten beschilderen
Tijdens mijn bezoekje bij de Kwantum liep ik ook nog tegen leuke terracottakleurige aardewerk bloempotten aan.  Deze passen goed bij het Ibiza / strand sfeertje dat ik wil creëren, dus ik nam er 2 mee. Een grote waarvan de onderkant wit is en een kleinere met strepen. Bij de grote heb ik zelf nog stippen op de rand gemaakt met de blauwe krijtverf. Bij de kleine heb ik de strepen overgetrokken met de verf.

Blauwe Boeddha
Na het verven van de potten liep ik nog een rondje door de tuin om te kijken of er nog meer blauw te maken viel. En ja hoor, onze Boeddha kon best een fris tintje gebruiken. Oorspronkelijk was hij betonkleurig lichtgrijs, daarna is hij jarenlang donkergrijs geweest en nu had hij het geluk blauw te mogen worden. Maakt hem een stuk jonger;) Daarna ben ik maar gestopt, om te voorkomen dat straks alles dezelfde kleur blauw heeft.

Ik heb nog wel verf over, wellicht dat ik ons gangkastje nog een keer doe. Maar dat komt nog wel nog wel een keer…

Cadeautje maken voor opa, oma, oom of tante
Een tijdje geleden heeft mijn 3-jarige dochter ook een bloempot beschilderd voor haar tante, als verjaardagscadeau. Leuke plant of bloem erin en klaar: een super leuk en persoonlijk cadeau. En dat kan uiteraard ook als cadeau voor een opa, oma, oom of andere bekende.

De bloempotsteker past er precies bij!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: