Nog een pyjama genaaid voor mijn dreumes

1,5 week geleden naaide ik voor mijn 1 jarige een pyjama met koeien erop. Deze pyjama zit mooi en bevalt goed. Daarom besloot ik er nog 1 te maken! In een ander kleurtje natuurlijk๐Ÿ˜Š

Gratis patroon
Ik gebruikte dus weer hetzelfde patroon: de Movie Night Pajamas van Sew a little seam. Als je lid wordt van de Facebookgroep van Sew a little seam kun je een kortingscode vinden, waarmee je het patroon gratis kunt downloaden. Dit patroon lag hier nog klaar voor gebruik (lees: ik had het nog niet opgeruimd…haha).

Tricot stof
Deze mooie lichtblauwe kwaliteitsstof met ruitjes komt van Hip & Eigenwijs. De stof is van het Duitse merk Swafing. Hij kan natuurlijk ook goed voor een gewoon kledingstuk, maar ik vind hem ook erg geschikt voor een pyjama. Mooi rustig kleurtje. Ik combineerde de stof met donkerblauwe boordstof.

Korting bij Hip en Eigenwijs
Speciaal voor mijn volgers mag ik een kortingscode aanbieden van 10% op het gehele assortiment van Hip en Eigenwijs! Gebruik hiervoor de code 20822moniek en dan word je korting automatisch verrekend. De code is geldig tot en met 30 november 2022, dus sla snel je slag! Klik hier om naar Hip en Eigenwijs te gaan en kies jouw favoriete stoffen uit. Je spaart bij je bestelling ook Eigenwijsjes voor nog meer korting!

Ps: foto’s maken van een beweeglijke dreumes valt niet mee. Dit is het beste wat ik ervan kon maken…:)

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! โ™ฅ

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: