Supersnelle hippe traktatie voor kleuter / schoolkind

img_8090-1Mijn peuter die kleuter werd had al getrakteerd op het kinderdagverblijf, maar ze wilde ook nog graag trakteren bij balletles. Hier gingen we voor een iets simpeler traktatie dan op het kinderdagverblijf. We maakten hem samen en dat vond ze erg leuk!

Eerst gingen we de stad in om de benodigdheden te halen:

img_8082-1Snel klaar
Daarna gingen we thuis samen aan de slag. In Ieder zakje stopten we 2 chocolademuntjes en 5 spekjes. We zouden er 4 doen, maar mijn dochter kon spontaan niet meer zo goed tellen๐Ÿ˜† En ondertussen proefden we samen of de spekjes wel lekker waren!

Tenslotte deed ik in ieder zakje een potloodje en knoopte ik de zakjes dicht. We zetten ze in een klein mandje en klaar!img_8085-1

Uitdelen
Aan het einde van de les mocht mijn dochter midden in een kring gaan staan en zongen de andere meiden hรฉรฉรฉl hard ‘Lang-zal-ze-leven’ voor haar. Ze is trots dat ze nu ook 4 is, want ze is de jongste van de groep. De andere kindjes zijn al 4, 5 of 6. En de traktatie viel goed in de smaak. Dat is toch wel een beetje een spannend momentje voor mama zelf. Maar de kids kwamen enthousiast naar buiten gerend. Het potloodje met het gummetje werd als eerste geshowd aan de papa’s en mama’s. Fijn om te zien!

Tip
Bij de HEMA verkopen ze nog veel meer leuke uitdeelcadeautjes en ook andere leuke items om je traktatie op te vrolijken.

Bekijk hier meer traktatie-inspiratie!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! โ™ฅ

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: