Koekjes met choco en spikkels

Eigenlijk wilde ik in de kerstvakantie kerstkransjes met chocola en spikkels maken, maar het was er niet van gekomen. We hadden een lijstje gemaakt met allemaal dingen die we allemaal wilde doen in de vrije weken, maar er stond zoveel op dat we nét niet alles konden doen. Superleuk trouwens dat mijn 6 jarige dochter het lijstje dit keer voor het eerst zelf schreef.

Chocokoekjes
De dag na de herstvakantie ging ik daarom alsnog met mijn dochters aan de slag. Niet meer met kerstkransjes, maar met spritsen. Misschien nog wel lekkerder. Voor de chocola smolten we een chocoladeletter die we over hadden.

Dippen maar
Daarna doopten we de koekjes in de warme gesmolten chocolade en strooiden de dames er ‘Regenboogfantasie’ van Dr. Oetker op.

Tijd om te smullen
Even in de koelkast hard laten worden en smullen maar! Mijn meiden hadden uiteraard ook de chocolade al even voorgeproefd. Scrol maar eens verder voor een heerlijke foto van een chocomondje!

Deze koekjes kunnen ook een erg leuke traktatie zijn. En je kunt natuurlijk allerlei lekkere dingen in de choco dippen, denk aan: fruit (bananen, aardbeien), stroopwafeltjes, cakejes enzovoorts! Leuk om samen te maken met de kids.

Bij ons waren deze koekjes binnen no-time op;) Heerlijk!

Geef een reactie

Instagram

Nieuwste reacties

%d bloggers liken dit: