When it rains, look for rainbows!

Momenteel heb ik steeds zin om meer uit te proberen met mijn Cameo. Ik besloot nog een shirt te bedrukken en met meerdere kleuren te gaan werken. Tot nu toe ging ik niet verder dan 2 verschillende kleuren, nu ging ik voor 5!

Ontwerp
In de Silhouette Design Store zocht ik naar een leuk ontwerp voor mijn 6 jarige dochter. Ik zocht iets wat zij leuk vindt. Regenbogen! Die tekent ze vaak. Ik koos een ontwerp van Sarah Bailey: een speelse regenboog. Je vindt hem onder id 352806.

Lagen persen
Vervolgens paste ik in Silhouette Studio de kleuren van de regenboog aan naar hoe ik hem wilde hebben. Je kunt dan op kleur selecteren en daarna per kleur het ontwerp plotten. Vervolgens pers je kleur voor kleur op het shirt. De volgorde maakte niet veel uit, alleen de witte kleur moest over het gele, dus die deed ik als laatste. Je kunt dus ook lagen flex over over elkaar heenpersen. Het is heel makkelijk. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk dit filmpje dan eens. Het hartje gebruikte ik nog een keer voor de achterkant, vind ik erg leuk zo’n detail in de nek.

De flexfolie komt van Naaiplezier en Plotterie.nl.

Combi
We combineren het shirt met een rokje van Only Kids en legging van Name-It, helemaal leuk zo! De zwarte basic longsleeve is trouwens van de HEMA.

Mijn dochter is er blij mee, hij valt helemaal in de smaak. Ze heeft hem al meerdere keren gedragen!

Tweede kans Toppers

Eén reactie op “When it rains, look for rainbows!”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: