Geboortetraktatie met muisjes

Als je mij volgt zul je inmiddels hebben gemerkt dat onze kleine jongen is geboren. Alles gaat goed en we zijn helemaal verliefd op hem. Het is zo’n schatje en hij groeit als kool! Bij een geboorte hoort natuurlijk kraamvisite. De eerste keer dat wij blauwe muisjes serveren. Tot nu toe kreeg onze visite beschuit met muisjes, maar dit weekend ging ik met de kids aan de slag om cupcakes met muisjes te maken.

Cupcakes met muisjes
Wat heb je nodig? Ingrediënten om (cup)cakes te maken, muisjes (De Ruijter) en wit glazuur (Dr. Oetker). Net zoals veel kinderen vinden mijn meiden het super leuk om zelf iets lekkers te bakken. We maakten eerst de cupcakes. Toen deze afgekoeld waren dompelden we ze in het warme glazuur en daarna strooiden we de muisjes erop. Ook hele kleine kinderen kunnen dit al doen. Leuk om samen te doen als er een broertje of zusje is geboren. Zo heb je weer even een momentje met je oudere kindje(s).

Ze zien er misschien niet perfect uit, maar ze zijn wel met veel plezier en liefde gemaakt. Bovendien smaakten ze heerlijk!

Traktatie op school
Mijn dochters mochten op school en op het kinderdagverblijf trakteren toen hun broertje net geboren was. Ik had het super leuk gevonden om bovenstaande cupcakes in mini formaat te maken als traktatie of (Nijntje)koekjes met muisjes, zoals ik die maakte toen mijn tweede dochter geboren werd. Helaas moeten we i.v.m. Corona nog steeds voorverpakt trakteren.

Ik bestelde daarom kant en klare geboortekoekjes bij Geboortekoekjes.nl. Ook leuk en lekker. Een leuk mandje erom en klaar!

Niets missen? Volg mij op Pinterest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s