Nachthemd met flamingo’s

Dit leuke stofje kwam ik tegen op de markt in Doetinchem, waar altijd heel veel textielkramen staan. Bij de kraam van Reuver Stoffen lag deze tricot met flamingo’s. Ik vond de kleurtjes te zacht voor een gewoon kledingstuk, maar ik zag er wel een nachthemd in voor mijn dochter.

Aangepaste Imme
Ik gebruikte net als ik al een keer eerder deed het patroon van de Imme jurk als basis. Alleen dit keer met korte mouwen en ik liet de taillering volledig achterwege. Je kunt hier lezen hoe ik te werk ben gegaan. De mouwen zou ik de volgende keer iets wijder maken.

Een jurk?
Mijn 5 jarige vindt haar nieuwe nachtjapon erg leuk. Ze zei: “Ik vind hem zo mooi, ik wou dat het een jurk was!” Dus hij gaat vast wel gedragen worden.

Regenboog muziekdoos
Haar superschattige regenboog muziekdoos van Jollein zie zie ook op de foto. Deze doe ik nog steeds altijd voor haar aan als ze gaat slapen. En als ze zelf niet kan slapen dan hoor ik haar zelf ook altijd nog aan ‘het ding’ trekken. Hij speelt het liedje ‘You are my sunshine’, erg mooi (en toepasselijk)!

Ik stelde voor om binnen op bed een paar foto’s te maken, maar mevrouwtje wilde buiten, want dat is veel leuker volgens haar:)

Bedankt voor je bezoekje en tot snel!

2 gedachtes over “Nachthemd met flamingo’s

  1. Pingback: ‘Mama, maak je voor mij ook een pyjama?’ | MADE by MoDi

  2. Pingback: Schattig roze nachthemd met stipjes | MADE by MoDi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s