Traktatie met schatkistjes en een cadeautje

img_8859Mijn dochter was een paar weken geleden jarig. Vanwege het Coronavirus mocht ze toen niet trakteren op school. Heel begrijpelijk maar wel jammer. Verder hebben ze haar verjaardag met de halve klas gewoon gevierd. Ik sprak met haar af dat ze alsnog mocht trakteren als het weer toegestaan is. En dat was nu het geval.

Verpakt
Voorwaarde is nog wel dat de traktatie verpakt is, dus dat je er niet met je handen aan het voedsel hebt gezeten. De HEMA is meestal de eerste winkel waar we gaan kijken als we gaan trakteren en dat deden we nu ook.

Wat kochten we?

Wat ik persoonlijk belangrijk vind bij traktaties is dat er zo min mogelijk plastic bij zit, vooral wegwerpplastic. Voor de armbandjes maakte ik een uitzondering, die gaan langer mee.

img_8851

Simpele traktatie
Met deze spullen maakte ik voor mijn doen een eenvoudige traktatie. De potloodjes plakte ik met een stukje Washi tape vast op de schatkistjes.

De armbandjes maakte ik met een stukje cadeaulint vast aan de schatkistjes. Deze knoopte ik vast, zoals je ook een sierlint om een pakje maakt. Ik deed het allemaal niet te strak, zodat de kleuters het zelf weer los konden maken.

Schattig
Mijn dochter ging trots naar school met een grote tas met daarin de mand met de traktaties. We mogen als ouders nu niet mee naar binnen, maar moeten de kinderen voor de poort ‘afleveren’. Haar beste vriendinnetje stond haar op te wachten. Samen tilden ze de tas naar binnen, beiden een kant. Zo schattig!

2e feestje
En blij dat mijn 5 jarige kleuter was… De klas heeft nรณg een keer voor haar gezongen. Daarna deelde ze haar traktatie uit. De meisjes een armbandje en de jongens een potloodje. En 1 jongetje, die ook van rokjes en roze houdt, kreeg beide van haar. Lief toch?!

Meer traktatie inspiratie? Kijk hier!

img_8852img_8853img_8854img_8856img_8855img_8857img_8860img_8858

BoekenBoeken

Geef een reactie

Instagram

Nieuwste reacties

%d bloggers liken dit: