Posters, washi-tape, stof & borduurringen

In het kader van #blijfthuis in deze Coronatijd, zit je meer binnen of met mooi weer buiten in je eigen tuin. Het kriebelt mij van alle kanten om hier en daar puntjes op de ‘i’ te zetten of nieuwe projecten op te pakken in huis.

Mijn hoofd zit inmiddels overvol met ideeën. Ik probeer ze nu maar 1 voor 1 op te pakken. Zo kunnen we deze gekke tijd ook nog zinvol benutten.

Posters
Al weer even geleden kocht ik bij de Action 2 setjes hele leuke kleine posters met het idee deze in te lijsten of aan de muur te plakken. Op de kamer van mijn dochter gebruikte ik ze al wel, maar deze bleven in de kast liggen. Nu ik ook alle kasten aan het opruimen en uitsoppen ben kwam ik dit setje weer tegen. Ook had ik nog een 2 wat grotere posters van de Kwantum liggen. De hoogste tijd om hier iets mee te doen.

Washi-tape
De muren van mijn naaikamer, die nu ook fungeert als werkkamer waren nog leeg. En nu ik daar dus meer tijd doorbreng wilde ik het er wat gezelliger maken. Eerst ruimde ik de kamer goed op. Mijn naaikamer is de enige kamer in huis waar rommel mag liggen. Het lukt me gewoon niet om het hier netjes te houden! Maar nu ik er ook werk moet het er wel iets opgeruimder zijn, anders word ik nogal afgeleid. Ik heb een mand vol met washi-tape en deze pakte ik samen met de posters. Ik zocht een leuk setje uit en ging lekker aan de plak:) Hieronder zie je het resultaat. Deze zijn allemaal van de Action uit 2 verschillende pakjes.Op onze slaapkamer zag ik nog een smal stukje muurtje waar niets zat er daar plakte ik deze 2 postertjes op. Hierbij verborg ik het plakband aan de achterkant.img_7352Daarna was de hal aan de achterkant van ons huis nog aan de beurt. Hierbij gebruikte ik de posters van de Kwantum, dit zijn de 2 grootste. De 2 langwerpige zijn uit het setje van de Action en het vierkante kaartje is van Babystofjes.nl. Dit is een bedankkaartje dat ik bij mijn bestelling kreeg. Ik vond hem zo leuk dat ik hem bewaarde!img_7353

Borduurringen met stofjes
Verder leukte ik mijn naaikamer nog op met een aantal stukjes stof aan de muur. Dit idee kwam ik op Facebook tegen. Super leuk! Ik kocht borduurringen bij de Xenos en deed hier 3 verschillende stofjes in. Makkelijk, snel klaar en super leuk! Later kwam ik ook borduurringen bij Zeeman tegen.

Op naar het volgende project!

Volg je mij al op Facebook of Instagram?

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: