2 x 3 staartjes onder elkaar, kapsel voor kleine meisjes

img_9764Het haar van mijn dreumes is nog niet heel erg lang. Meestal maak ik er 2 staatjes in. Dat staat altijd leuk! Maar soms heb ik zin om iets nieuws of anders te proberen. Dat moet natuurlijk niet te ingewikkeld zijn en vooral niet te lang duren, want stilzitten is er nog niet echt bij.

Staartjes onder elkaar
Dit keer ging ik voor staartjes onder elkaar. Het maakt hierbij niet zoveel uit als het haar nog niet overal lang is. Ik maakte er 3 onder elkaar, maar 2 of 4 of misschien nog wel meer is natuurlijk ook een optie. Ik gebruikte kleine rubberen elastiekjes. Deze zijn perfect voor fijne haartjes van kleine kindjes en blijven goed zitten.

Lotion
Oja het is handig om iets in het haar te doen zodat het wat minder springerig is. Je kunt het gewoon nat maken met wat water. Ik gebruikte Zwitsal haarlotion. Kun je gelijk genieten van die heerlijke geur!

Het jurkje dat mijn dochter draagt is van Europe Kids, leuk hรฉ?

Geef een reactie

Instagram

Nieuwste reacties

%d bloggers liken dit: