Stippenjurk met racerback (gratis naaipatroon)

IMG_7772Na een tijdje geen kledingstukken genaaid te hebben, kreeg ik ineens weer zin om iets te maken. We gaan over een paar weken op vakantie, dus de hoogste tijd om een paar zomerse kledingstukken voor mijn dochtertje te maken. Want die van vorig jaar zijn bijna allemaal te klein. Zo gaat dat met kleintjes. Leuk voor de mama, want die kan weer lekker shoppen of achter de naaimachine kruipen:D

Racerback Dress
Ik ging op zoek naar een jurkje dat lekker zit en vond ‘The Racerback Dress’ van Craftsy. Een gratis patroon voor kinderen van 1 tot 8 jaar. De racerback met het gerimpelde stukje, maakt het jurkje net even anders. Het stippenstofje komt van Stoffen.net. Het roze had ik nog liggen.

Het resultaat
“Hoe vind je hem?” vroeg ik aan mijn bijna 2 jarige dochter. “Wooooowwww!” zei ze. Als een moeder daar niet blij van wordt?!

De jurk is nog iets aan de lange kant, maar daar groeit ze wel in deze zomer. Nu, maar eens kijken wat ik nog meer kan maken. Hebben jullie nog patroon tips voor een peuter?

Leuk hé die Nikes voor kleine meisjes? Haar driewieler speelt ze ook zo graag mee!

IMG_7774IMG_7769IMG_7752IMG_7754IMG_7748

4 reacties op “Stippenjurk met racerback (gratis naaipatroon)”

  1. […] Toen ik hoorde dat ik er toch nog zomers weer aan zou komen besloot ik er toch nog 1 te maken. Ik ben nog steeds bezig met het opmaken van restjes stof en laat ik hier nou net een leuk lapje hebben liggen waar precies nog een Bummies uit kon. Bummies Het gratis Bummies patroon vind je hier. Je kunt dit broekje ook maken met elastiek in de pijpjes, dan is het meer een broekje dat je onder een jurkje doet bij een meisje vind ik. Ik maakte een maat 90 voor mijn dochter. Deze maat komt overeen met onze Nederlandse maat 92. Het is een lekker zittend broekje en makkelijk om te maken. Van de stippenstof maakte ik eerder een Racerback jurkje voor mijn oudste. […]

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: