Baby jongens setje naaien voor warme zomerdagen

De smaak van het naaien voor mijn baby zoontje heb ik op dit moment goed te pakken. Nou heeft hij ook het hardst nieuwe kleding nodig. Logisch als je bedenkt dat hij er vorig jaar nog niet was en als dat wel zo was geweest hij nu niet meer in die kleding had gepast;) Alleen maar leuk om nieuwe kleding te maken en te kopen.

Patroon shortje
Het patroon dat ik gebruikte voor de korte broek (short) is net als bij het vorige setje de Joggers van Lowland Kids. bij het patroon zit ook een variant voor een lange broek. Ik maakte maat 9-12 maanden voor mijn nu 8 maanden oude zoon. Dit keer paste ik de boord niet aan, zoals bij mijn palmbomen variant en zette ik er wel een koordje aan. Dit is een stukje zwarte boordstof.

Patroon singlet
Het patroon dat ik voor het singlet gebruikte is, ook geen nieuw patroon. Ik gebruikte het al meerdere keren. Ook paste ik het al meerdere keren aan tot jurkje. Voor mijn zoontje maakte ik de basic versie in maat 80. Het is het singlet van Ottobre Design. Je kunt het gratis downloaden in maat 80-122.

Stoffen
– Zwarte stof: deze nam ik over van iemand. Volgens mij is het een dunne viscose. Het is lekker luchtig voor de zomer en net genoeg stretch om aan en uit te kunnen doen.
– Witte tricot met zwarte blokjes: deze is van Qjutie kids, ik kocht het bij Karteris in Nijmegen.

Print flexfolie
Met mijn Cameo maakte ik een print van wit flexfolie op het singlet. Een keer geen tekst, maar een afbeelding. Een knipogende / flirtende emoticon. Deze vond ik via Google. Ik perste de print op het shirt met mijn Easypress.

Er ligt nog maar 1 nieuwe lap stof met een jongensprintje in mijn kast. Nog 2 restjes waar ik misschien iets mee kan en dan zijn mijn meiden weer even aan de beurt. Vooral de oudste kan ook wel wat nieuws gebruiken. Maar ik zit nu even in een jongensflow!

Tot snel! Volg je mij al op Instagram?


Ps: eigenlijk ben ik niet zo van het speelgoed met muziek. Het brandweer ‘boekje’ onder op de foto’s kregen we en ik moet bekennen dat het toch wel een grote trekpleister voor hem is.

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: