1, 2, 3, 4 hartje van papier (uitgesneden met Cameo)

Momenteel heb ik weer een echte Cameo vibe te pakken! Deze projecten gaan ook altijd zo lekker snel, dat ze achter elkaar uit je machine kunnen rollen. Ik sneed met mijn Silhouette Cameo simpele hartjes uit heel mooi papier.

Dierenprint papier Action
Dit papier kocht ik vorige week bij de Action. Wat een mooie printjes hé? Ik zag nog veel meer mooie kleuren, dus ik moest me inhouden om ze niet allemaal te kopen. Er zit een licht reliëf in en glans op.

Vorm kiezen
Ik zocht via Google een vorm van een hartje en deze traceerde ik. Ik koos het gewenste formaat plakte er hiervan meerdere op 1 a4tje in Silhouette Studio. Een heel blaadje vol. En plotteren maar!

Stap voor stap
Wil je stap voor stap zien hoe ik deze hartjes maakte met mijn plotter? Bekijk het filmpje.

Waarvoor?
Benieuwd waar ik de hartjes voor ga gebruiken? Bij cadeautjes om een korte boodschap op te schrijven, een bedankje bij een verkocht pakketje via Vinted enzovoorts. Ze gaan vast veel van pas komen. Ik heb het bestand bewaard, dus als ze op zijn kan ik zo weer nieuwe plotten!

Een gedachte over “1, 2, 3, 4 hartje van papier (uitgesneden met Cameo)

  1. Pingback: Een bedrukte tas voor de juf & meester | MADE by MoDi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s