Flared panterprint broekje met gepimpte longsleeve

Toen ik dit stofje zag wist ik direct wat het moest worden… een flared broekje! En dan wel voor de jongste, want mijn oudste wil geen broeken aan. Die jongste (nog?) wel, dus daar wil ik nog even van profiteren!

Leopard stof
Ik vond de stof bij naaiplezier en hij is van Qjutie kids. Het is een kleine panterprint. De achterkant van de stof is meegekleurd, ik heb altijd het gevoel dat de stof dan ook mooier van kleur blijft. De kleur heeft stone.

Patroon
Het flared broekje maakte ik op basis van een legging patroon. Deze paste ik aan. Je leest hier hoe ik van een legging een flared broekje maakte. Het is niet moeilijk. Hetzelfde trucje paste ik vorig jaar toe bij een broekje voor mijn andere dochter.

Longsleeve
Ik maakte er een leuke flexfolie print op met de tekst ‘wild babe’. Heel toepasselijk bij die meid van mij. De flexfolie bestelde ik ook bij naaiplezier. Het is de kleur pearl brons en het bleek een perfecte match te zijn. Op de achterkant van het shirt plaatste ik in de nek nog een kleine geometrische afbeelding van een katachtige. Vond ik wel toepasselijk☺️

Simpel kan zo leuk zijn. Ik vind dit setje ontzettend gaaf!

Volg mij als je wilt zien wat ik van de panterprint stof voor de oudste maakte!

Oja, haar nieuwe boots kocht ik bij Omoda… ook helemaal happy mee.

Koopjeshoek Meubiliar

4 reacties op “Flared panterprint broekje met gepimpte longsleeve”

  1. Leuk die flexfolie op het shirt. Maar hoe krijg je die tekst er op dan? Want bij het bestellen zie ik geen ruimte voor tekst.
    Hoe doet je dat dan?

    • Hoi, hiervoor heb je een snijplotter nodig. Ik heb dit zelf met een Cameo gedaan, een printer waarmee je dit soort folie kunt uitsnijden. Bij naaiplezier kun je alleen het folie op zich bestellen. Groetjes

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: