Libelle kledingsetje

Libelle kledingsetjeVoor mijn dochtertje maakte ik snel en eenvoudig dit kledingsetje. Zwart-witte kleding en kleding in de kleuren ecru en grijs zie je op het moment erg veel voor baby’s (bijvoorbeeld van het merk Little Indians en Hippe Beebjes). Dit heeft mij doen inspireren.

Broekje
Het broekje is gemaakt van een damestop van H&M van mijzelf. Deze was na het wassen nogal kort geworden. Aangezien ik de print zo leuk vond besloot ik het kledingstuk te recyclen en er een legging voor mijn meisje van te maken. Ik heb geen patroon gebruikt, maar een andere passende legging als voorbeeld.

Top
De top is een witte basic top van de HEMA. Ik het er een print op gemaakt van Flexfolie. Het is de eerste keer dat ik flexfolie heb gebruikt en het is erg goed gegaan. Wat gaat dat snel en gemakkelijk zeg! Ik heb een Startpakket flexfolie besteld bij MaMarieke en ook haar werkbeschrijving gevolgd. In het startpakket zitten kleine velletjes in verschillende kleuren, die vaak al groot genoeg zijn als je iets op baby- of kinderkleding wil maken. De afbeelding van de libelle is een plaatje dat ik op internet heb gevonden en heb nagetekend. Het hartje heb ik er bij getekend, om er wat lievere touch aan te geven. Et voilà!

Libelle top    Libelle legging

 

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: