8 verrassende cadeautips voor een meisje van 8 jaar

Misschien is je dochter bijna jarig en kun je wel wat inspriatie gebruiken? Ook is het weer november en komen de feestdagen er aan: Sinterklaas en Kerst. Weet jij al wat je jouw dochter gaat geven? Hier vind je cadeautips voor een meisje van 8 jaar!

Lunchbox en beker (van LOL Surprise)
Mijn dochter had (nog) een broodtrommel met een unicorn erop. Waar hij eerst geweldig was, kan ze er nu echt niet meer mee voor de dag komen (vind ze zelf). Unicorns zijn écht kinderachtig. Kan LOL nog wel? Zeker! Dus die kreeg ze voor haar verjaardag. Wij zijn fan van Mepal, want deze gaan heel lang mee! Zelfs in de vaatwasser gaat het lang goed!
Besteld deze set hier bij Bol.com

Oorbellen of een cadeaubon
Mijn dochter had al gaatjes in haar oren, maar wilde graag een extra setje oorbellen erbij. Zodat ze kan afwisselen. Het leek mij erg leuk als ze deze zelf kon uitzoeken. Dus zette ik een cadeaubon voor de juwelier op het lijstje. Ze ging voor oorbellen met cupcakes!
Ga voor een lokale winkel of bestel online een cadeaubon bij bijvoorbeeld Lucardi

Nieuwe fiets
Mijn dochter was toe aan een nieuwe fiets. Ik maakte haar wijs dat ze nog wel een jaartje vooruit kon met haar huidige fiets. Stiekem checkte ik wel bij haar wat voor kleur en soort fiets ze mooi vindt. Zo was de verrassing extra groot toen ze tóch een nieuwe fiets met haar verjaardag kreeg!
Wij kochten deze groene transportfiets van Popal

Fietsmand
Bij een transporterfiets hoort natuurlijk wel een fietsmand! Mijn dochter kreeg een rotan fietsmand van Cortina, omdat ik die kleur mooi bij de fiets vindt staan. Dit maakte haar fiets helemaal af:) Super handig om de school- of sporttas in mee te nemen.
Bekijk hier fietsmanden bij Bol.com

Regenlaarzen (met glitters)
Door de snel groeiende voeten van kids hebben ze ieder naast nieuwe schoenen ook weer nieuwe regenlaarzen nodig. Die mogen van mij altijd wel wat gekker en uitbundiger dan schoenen. Daarom zette ik deze toffe regenlaarzen op haar verlanglijstje. Door de glitters en lichtjes is het niet alleen een praktisch, maar ook een leuk cadeau!
Deze glitterige regenlaarzen vind je hier!

Mooie vulpen
Mijn dochter leert sinds dit jaar met een vulpen schrijven. Het leek me leuk dat ze er dan thuis ook 1 heeft om mee te oefenen. Ik zette dit dus ook op haar verlanglijstje. Ze kreeg een hele mooie & leuke van Stabilo. Én hij schrijft nog superfijn ook!
Deze paars-roze vulpen vind je hier

Nachthemd of pyjama
Het staat heel vaak op mijn lijstjes… nachtkleding! Mijn kinderen vinden het leuk om te krijgen en je hebt er niet snel teveel van. Altijd weer leuk om een nieuw kleurtje te krijgen. Die van de HEMA blijven lang mooi!
Bekijk de huidige collectie hier!

Barbiespullen
Als je graag met Barbies speelt, heb je nooit genoeg Barbie spullen toch? Nieuwe Barbie’s, kleertjes, accessoires en voortuigen. Superleuk om iets uit te zoeken!
Bekijk hier de populairste Barbie items

Weinig speelgoed
Misschien valt het je op dat er niet zo heel veel speelgoed op staat. Dat klopt. Want we hebben al zoooo veel en ze wist zelf ook helemaal niet goed wat ze wilde vragen (behalve een fiets). Ze was superblij met de items die ze uit deze lijst kreeg.

Wat is jouw beste cadeautip voor een meisje van 8? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: