Mijn nieuwe naaiaccesoires / fournituren (o.a. magnetisch speldenkussen)

Voor mijn verjaardag kreeg ik van vriendlief een aantal nieuwe naaiaccesoires. Natuurlijk had ik hem hiervoor wel even getipt;). Ik ben er erg blij mee en heb het eerste item gelijk in gebruik genomen.

Knopspelden bewaren
Mijn spelden bewaarde ik een simpel klein plastic doosje, waar ze al in zaten toen ik ze kocht. Het ging prima, maar doordat het doosje zo klein was (luciferdoosje formaat) en doorzichtig zag ik hem soms niet direct staan. Of hij lag onder spullen (en rommel) verstopt tijdens het naaien. Heel irritant, want knopspelden gebruik je natuurlijk nogal vaak!

Magnetisch speldenkussen
Dus vond ik het tijd worden voor een opvallender exemplaar. Bij Budgetstoffen kwam ik het magnetisch hartvorming speldenkunnen van Prym tegen. Hij ziet er zo leuk uit én is super handig! Doordat hij magnetisch is vallen je spelden er niet (gauw) naast. Ook als je spelden hebt laten vallen en je gaat er even met dit roze hartje overheen pakt hij ze vanzelf weer op.

Je merkt het al, helemaal blij mee! Wil je zien hoe het werkt? Bekijk dan dit filmpje!

Andere fournituren
Over de andere fornituren vertel ik je later meer. Ik ga zo in ieder geval het spoelendoosje al even vullen. Over de Variotang en omkeernaald ben ik van plan een blog / review te schrijven. Wordt vervolgt!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: