Vlinders knutselen met wc-rolletjes

Steeds vaker probeer ik er tijd voor te maken: even gezellig met de meiden knutselen. Meestal ga ik via Google op zoek naar wat inspiratie. Dit keer zocht ik op ‘knutselen wc-rol’, want we hadden een tijdje geleden wc-rollen bewaard voor een ander knutselproject. Hier hadden we er nog wat van over. Ik vond heel veel voorbeelden van leuke vlinders. Hier gingen wij samen mee aan de slag!

Knutselspullen
Zoals gezegd gebruikten we wc-rolletjes, maar ook gekleurd papier, wiebeloogjes, stiften, chenille draad en stikkers. Verder natuurlijk ook een lijmstift en speciale kinderlijm. De kochten knutselspullen bij HEMA, maar ook kochten we knutselspullen bij Zeeman.

Lekker knutselen
Zo gingen we aan de slag. Onze baby zit er dan gezellig bij. Hij zit dan lekker te kijken wat wij aan het doen zijn. Ik geniet ervan om de kindjes zo creatief bezig te zien. Mijn jongste dochter van net 4 red zich ook al heel goed zelf!

Na deze vlinders gingen ze nog even door met het maken van wat fantasiefiguren. Deze zijn helaas met het spelen alweer gesneuveld, hier kon ik geen foto meer van maken:(

Op de foto’s zie je van ons alle drie 1 vlindertje. Mag jij raden welke ik heb gemaakt!;)

Tips?
Knutsel jij ook graag samen met je kids? Wat maken jullie zoal? Ik vind het leuk om tips te ontvangen via een reactie! Het is de bedoeling dat ons volgende knutselproject iets voor Pasen wordt. Ik heb al even zitten zoeken en kwam een lijstje met 10 tips voor pasen met kleuters tegen. Hier zitten al wat leuke knutsel en crea bea tips voor Pasen tussen. De Paastak ga ik vast in huis halen!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: