IKEA lamp opgevrolijkt voor babykamer

Op zoek naar een lieve, schattige lamp voor de baby- of kinderkamer? Kun je geen leuke, betaalbare vinden? Dan maak je er toch zelf één!

Wat heb je nodig?
– MÖLNDAL hanglamp van IKEA (of een andere witte lamp naar keuze)
– 4 verschillende stofjes (Lieve Lapjes via Marktplaats)
– Lijmspray (Action)
– Zelfklevend lint (Action)
– Bolletjeslint (Action)
– Meetlint
– Alleslijm (Action)

Hoe maak je de lamp?
Meet de omtrek van de lamp onderaan en bovenaan. Deel deze maten door 4 (als je 4 kleurtjes naast elkaar wil plakken). Aan de hand van deze maten maak je een stukje papier op maat als mal. Knip met behulp van de mal 4 stukjes stof op maat. Spray de stukjes stof in met lijmspray en plak ze op de lamp. Plak de lintjes en het bolletjeslint erop. Voor het bolletjeslint gebruik je de alleslijm.

En klaar is de lamp die je in iedere gewenst kleur kan maken, precies zoals jij het wil!

Lamp 1  Lamp 2  Lamp 3 Lamp 4  Lamp 5  Lamp 6Lamp 7  Lamp 8  Lamp 9

3 reacties op “IKEA lamp opgevrolijkt voor babykamer”

  1. […] Deze kasthanger maakte ik zelf. De voorkant is gehaakt en aan de achterkant heb ik er een stofje aan genaaid.Deze schilderijtjes maakte ik toen ik zwanger was van de eerste. Best creatief, al zeg ik het zelf. Ik was destijds van plan om er een blog over te schrijven, maar die kwam er nooit. Het zijn allemaal verschillende stofjes van Lieve Lapjes. Verder gebruikte ik vilt en vierkantje schildersdoeken van de Action.Bij de schilderijtjes maakte ik een bijpassende lamp. Hier kun je zien hoe ik deze lamp maakte. […]

  2. […] Deze kasthanger maakte ik zelf. De voorkant is gehaakt en aan de achterkant heb ik er een stofje aan genaaid.Deze schilderijtjes maakte ik toen ik zwanger was van de eerste. Best creatief, al zeg ik het zelf. Ik was destijds van plan om er een blog over te schrijven, maar die kwam er nooit. Het zijn allemaal verschillende stofjes van Lieve Lapjes. Verder gebruikte ik vilt en vierkantje schildersdoeken van de Action.Bij de schilderijtjes maakte ik een bijpassende lamp. Hier kun je zien hoe ik deze lamp maakte. […]

Geef een reactie

Instagram

Nieuwste reacties

%d bloggers liken dit: