Etui / make-up tasje met naam

Bij de kinderfeestjes van mijn kinderen kan ik het niet laten om een creatief element toe te voegen. Voor het kinderfeestje van mijn dochter die onlangs 6 is geworden bestelde ik deze leuke canvas tasjes met rits. Je kunt ze als make-up tasje gebruiken, maar ook als etui.

De canvas tasjes bestelde ik op Amazon. Je vindt de tasjes hier.

Flockfolie naam
Bij Jaliska bestelde ik (30,5 x 50 cm) zwart flockfolie. Met mijn Cameo sneed ik de namen van de meisjes uit het folie. Flockfolie is wat dikker en heeft een velvet achtige bovenlaag. Dit ziet er luxe uit en helpt de kinderen bovendien om binnen de lijntjes te kleuren. Ik koos namelijk bewust voor een open (outline) lettertype, zodat ze hun naam kunnen inkleuren met speciale textielstiften. Ik had voor de 8 tasjes genoeg aan de kleine rol flockfolie. Ik had nog een klein stukje over en heb wel zo voordelig mogelijk gesneden. Ik maakte het flockfolie op de tasjes vast met mijn Cricut Easypress.

Lettertype
Het lettertype dat ik gebruikt heb heet Kayla Outline. Ik heb het gedownload in de Sihouette Design store. Design ID: 442695. De speciale tekens met hartjes en krullen vind ik erg sierlijk en meisjesachtig. Weten hoe je de speciale tekens gebruikt? Kijk dan hier.

Tijdens het feestje gaan we de tasjes dus inkleuren en nog versieren met een slingertje met kralen. Ik ga er een foto van maken als ze klaar zijn. Ik hoop dat er eraan denk;)

Benieuwd naar het resultaat en wat we verder gaan doen met het feestje? Volg MoDI op Instagram!

Eén reactie op “Etui / make-up tasje met naam”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag:

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of vul zelf een bedrag in:


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks

Ontdek meer van MoDi - DIY & INSPIRATIE

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder