Nog een Belle’Etoile Hera sweater

Na het grote succes van de Hera sweater voor mijn jongste dochter wilde ik er ook 1 naaien voor mijn andere dochter. De stof had ik er al voor in huis en het patroon lag immers toch al geprint en geplakt klaar.

Stof
De stof kocht ik in november bij Karteris in Nijmegen. Het is een french terry in een hele mooie warm roze kleur. Ik vind het altijd heerlijk om met deze stof te werken. Op de boorden na, daarvoor zou de stof wat meer rek moeten hebben. Ik kon er geen bijpassende boordstof vinden, dus ik moest wel. Als het er eenmaal aan zit gaat het prima.

Print
Ik maakte een print van pearl glitter flexfolie. Deze bestelde ik bij Plotterie.nl. De kleur heet rainbow wit. De glitters geven een leuk effect. De afbeelding ‘Positive mind – vibes – life’ komt uit de Silhouette Design Store. Het is een afbeelding van Sarah Bailey. Je vindt hem gemakkelijk onder design ID 320793. Voor het maken en persen van de print gebruikte ik mijn Cameo en Easypress.

Hera patroon
Het patroon van de Hera sweater vind je hier. Het is een patroon van Bel’Etoile en Sew It Curly. Zo leuk met die kratermouwen!

Ik wil ook nog een Hera voor mezelf maken. Hier heb ik ook al stof voor. Maar waarschijnlijk is eerst mijn zoontje aan de beurt;)

Benieuwd naar de Hera van mijn andere dochter? Bekijk hier het suikerspin roze exemplaar!

Combinatie (op de foto’s):
Jeans Cars
Puma sneakers
Schouderstasje kat

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag:

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of vul zelf een bedrag in:


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks

Ontdek meer van MoDi - DIY & INSPIRATIE

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder