8 x waarom je naar camping Beerze Bulten moet gaan

Ben je op zoek naar een leuke kampeervakantie voor jou en je gezin in Nederland? Lees dan zeker verder! Wij hebben met ons gezin al 2 keer een topvakantie beleefd op deze camping en wat mij betreft gaan we volgend jaar weer;)

Op deze camping geniet je van een heerlijke vakantie vol beleving, ontspanning en activiteiten voor het hele gezin. De camping is verkozen tot ANWB Camping van het Jaar 2023. Over welke camping ik het heb? Beerze Bulten in het Overijsselse Vechtdal!

Waarom?
Weten waarom wij fan zijn van deze 5 sterren camping? Lees het hieronder.

1-Giga Konijnenhol
Op deze camping hoef je je niet druk te maken over het weer. Ook bij regen kunnen jouw kinderen zich prima vermaken. Er is echt een enorme binnenspeeltuin aanwezig op de camping, het ‘Giga Konijnenhol’. Het bestaat uit verschillende gedeeltes, geschikt voor de allerkleinsten tot grotere kinderen die meer uitdaging zoeken. En het mooiste is dat het onder de grond is, net als een echt konijnenhol. Lekker warm en droog dus. Het indoor speelparadijs is door ANWB genomineerd tot leukste uitje van Overrijsel 2023.

2-Animatieprogramma
Een echt pluspunt op deze camping is het entertainment dat er verzorgd wordt voor het hele gezin. Er wordt er zoveel georganiseerd op deze camping dat je echt niet overal aan mee kunt doen. Voor jong en oud zijn er de hele dag door de leukste activiteiten. Voorbeelden zijn: kinderdisco, sportieve activiteiten (obstacle run, mountainbiken, kanjam, voetbal, power walking, aquarobics, slagbal, pilates, yoga, bb pump etcetera), bellen blazen, stokbrood bakken, theaterworkshops, bioscoopavonden en spelletjes. Er zit veel variatie in het programma, dus je hoeft niet bang te zijn iedere week hetzelfde te doen. De activiteiten worden ingedeeld per leeftijdsgroep. De favoriet van mijn meiden? Knutselen met Mien Boormachien!


3-Theatershows & musicals
Wat wij echt geweldig vinden op deze camping zijn de theathershows en musicals. Er zijn shows met Bultje het Konijn, Aart Schroefdraad (improvisatietalent) en nog meer Beerze Bulten typetjes. Maar de aller-, allerleukste vinden wij Eefje!! De vrolijke, goedgebekte en van energie bruisende Eefje maakt van iedere voorstelling een feestje. Mijn dochter van 5 is helemaal fan van haar (en mama stiekem ook;)). Beerze Bulten produceert zelfs eigen musicals. Als je op de camping staat maken je kinderen kans hierin mee te spelen. Ze zijn zo leuk, het theater zit stampvol!

4-Giga Konijnenveld
Op de camping vind je een geweldig grote speeltuin van ruim 10.000 vierkante meter. Het Giga Konijnenveld is hét bruisende middelpunt van het park. Een gave plek, voor kinderen die van klimmen en klauteren houden. Is het lekker weer? Dan kunnen de kinderen hier lekker zwemmen en jij heerlijk van de zon genieten vanaf je strandlaken op het zand.

5-Zwem en spetterplezier
Beerze Bulten heeft een superleuk binnen- en buitenbad (zwemparadijs). Je vindt er verschillende glijbanen, watersproeiers voor de kinderen en massagestralen voor de ouders. Toen wij afgelopen week op de camping waren werd het nieuwe Giga Spetterpark geopend. Een superleuke waterspeeltuin in het buitengedeelte. Een kleurrijke aanwist!

6-Zandverstuiving de Sahara in Ommen
Tegenover de camping vind je een bos waar je lekker kunt wandelen. Ook vind je hier de ‘Sahara in het Overijsselse Vechtdal’, een 20 hectare grote zandverstuiving. Het is een heerlijke plek om zandkastelen te bouwen of te spelen en struinen. Ook leuk voor een picknick op een kleedje op het zand of aan een van de picknickbanken.

7-Het is er schoon
Een van de belangrijste dingen waar ik op let bij het zoeken naar een camping is of er in de recenties wordt aangegeven dat het er schoon is. Bij Beerze Bulten is dit dik in orde. De sanitairgebouwen worden de hele dag door schoongemaakt. Top!

8-Héél véél speeltuinen
Er zijn meer dan 30 gave speeltuinen verspreid over het park (gericht op verschillende leeftijden).

  Dit is nog lang niet alles, maar ik wil het lijstje niet te lang maken…. Wat misschien nog goed is om te weten, is dat je er met je eigen kampeermiddel naar toe kunt, maar je er ook een bungalow, lodge of chalet kunt boeken.

  Kijk snel op de website van Beerze Bulten!

  Afbeeldingen: Beerzebulten.nl, Shutterstock & VisitOost

  2 reacties op “8 x waarom je naar camping Beerze Bulten moet gaan”

  1. Lijkt me zo’n leuke vakantieplek alleen al 2x te laat met boeken. Ivm niet eerder weten wanneer vakantie is en dan is eind nov/dec alles al weer volgeboekt, voor de zomer daarna. Zo waardeloos…

  Geef een reactie


  Doneren = lief!

  Een keer
  Maandelijks
  Jaarlijks

  Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

  Doe een maandelijkse donatie

  Doe een jaarlijkse donatie

  Kies een bedrag

  €3,00
  €7,00
  €11,00
  €5,00
  €15,00
  €100,00
  €5,00
  €15,00
  €100,00

  Of voer een aangepast bedrag in


  Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

  Je bijdrage wordt gewaardeerd.

  Je bijdrage wordt gewaardeerd.

  DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
  %d bloggers liken dit: