Rainbow dolman zonder rainbow

Het patroon van de Rainbow Dolman van Lowland Kids had ik hier al even liggen. Ik had het alleen nog nooit gemaakt. Een goed moment om hem eens uit te proberen. Sinds een jaar naai ik ook voor een klein jongetje en ik merk dat het dan leuk is om verschillende patronen voor sweaters uit te proberen. Elke keer dezelfde is ook niet erg uitdagend.

Geen regenboog
Aangezien ik al een stof gebruikte met een vrij drukke print besloot ik de ‘rainbow’ achterwege te laten. Dit is vrij makkelijk aan te passen in het patroon. Je plakt of tekent de verschillende onderdelen voor het voor- en achterpand gewoon onder elkaar. Ik ben er trouwens ook nog niet uit of ik een regenboog überhaupt ook leuk vind voor een jongetje. Wat vind jij? Laat het weten in een reactie.

De halsopening vond ik er vrij klein uit zien, maar gelukkig past het hoofd er toch makkelijk doorheen.

Honden french terry
De french terry met bulldogs die ik gebruikte is van het merk Megan Blue. De stof is zoooo lekker zacht van binnen! Zo’n zachte sweater wil ik zelf ook wel! Deze stof heb ik bij Hip en Eigenwijs besteld. Voor de boordjes gebruikte ik een wat dikkere tricot die ik nog had liggen. Dit deed ik ook bij deze sweater en dat kan eigenlijk prima. Een echte boordstof is nog wel net iets stoerder vind ik, maar als ik een project dan al zo goed als af heb, heb ik geen zin meer om te wachten op boordstof die ik dan moet bestellen. Herkenbaar?

Korting!
Wil je deze stof ook kopen? Of andere hippe / eigenwijze stoffen? Speciaal voor jullie mag ik een kortingscode aanbieden van 10% op het gehele assortiment van Hip en Eigenwijs! Gebruik hiervoor de code 20822moniek en dan wordt je korting automatisch verrekend. De code is geldig tot en met 30 november 2022, dus wacht niet te lang! Klik hier om direct naar Hip en Eigenwijs te gaan!

Combinatie
Mijn zoontje draagt er een spijkerbroekje onder van het merk Feetje en de knuffel rammelaar op de foto is van een onbekend merk. Stoere combi toch zo?

Nog 2 projectjes posten en dan probeer ik in de herfstvakantie even een korte naaipauze in te lassen:)

Eén reactie op “Rainbow dolman zonder rainbow”

  1. Kan prima hoor een regenboog voor een jongen! Mijn zoontje van drie was jaloers op het kraamcadeau wat ik had gemaakt dus er komt er ook een voor hem ☺️

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: