35 cirkels naaien (wasbare wattenschijfjes)

Ik tekende 70 cirkels, ik knipte 70 cirkels en ik naaide 35 cirkels, want dan doe je 2 laagjes op elkaar. Et voilá: 35 wasbare wattenschijfjes (reinigingspads) in 3 verschillende kleuren.

Duurzame wattenschijfjes
Het is niet de eerste keer dat ik wasbare wattenschijfjes maakte. Ik noem het wattenschijfjes, maar dat zijn het natuurlijk eigenlijk niet. Reinigingspads is een beter woord. Voordeliger dan wattenschijfjes, beter voor het mileu en ze gaan heel lang mee. Daardoor zijn ze een stuk duurzamer. Ik gebruik alleen nog maar deze. Alleen als ik nagellak wil verwijderen pak ik nog een gewoon wattenschijfje.

Hoe?
Hier kun je zien hoe ik ze gemaakt heb. Ik gebruikte weer de mintgroene en roze wafelstof van Karteris (Babystofjes), maar ook terra hydrofiel stof van Kickenstoffen. De witte en witte stof met print is een soort microvezel badstof, ik weet niet meer waar ik deze vandaan heb.

Lievelingsmascara
Op de foto’s hieronder zie je mijn lievelingsmascara van Maybeline. Af en toe probeer ik eens een andere, maar ik kom altijd weer bij deze uit.

Gebruik jij ook al wasbare reinigingspads?

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: