Wordt mama’s lievelingsbroek, de lievelingsbroek van dochter?

Mijn joggingbroek, ik droeg hem veel als ik thuis was. Helemaal toen ik zwanger was en ook nog tijdens mijn zwangerschapsverlof. Het was mijn lievelingshuisbroek, hij zat precies goed. Toen kwam er een gat in en moest ik er afscheid van nemen. Maar dat kon ik niet, dus ik legde hem in mijn stoffenkast. Misschien kon ik er nog een keer iets van maken.

En nu, een tijdje later… kon mijn oudste dochter wel een extra joggingbroek gebruiken. Het is geen broekenmeisje, maar na zwemles of als ze papa helpt met de auto wassen of in de tuin, dan is het wel heel handig.

Pyjamabroek patroon?!
Ik wilde graag een mooie aangesloten pasvorm en vond niet zo snel een patroon dat daar aan voldeed. Daarom besloot ik de broek van de Movie Night Pajamas van Sew a little seam te gebruiken. Even vond ik het een gek idee, maar waarom niet? Als je lid wordt van de Facebookgroep van Sew a little seam kun je een kortingscode vinden, waarmee je het patroon gratis kunt krijgen. Ik had hem al liggen, want ik maakte er onlangs al 3 pyjamas mee: pyjama 1, pyama 2 en pyama 3. De broek heeft een mooie smalle pasvorm.

Hergebruik
Ik ging voor maat 122 voor mijn 5 jarige, een klein beetje op de groei. Ik ging voor een eenvoudige versie zonder zakken etcetera. Ook de boordjes hergebruikte ik van mijn broek. Bij het tailleboord liet ik ook het sierkoord zitten. Scheelt allemaal tijd en gedoe!

Ze vindt het heel leuk dat de broek van mama is geweest. Zal het ook haar lievelingsbroek worden? Wie zal het zeggen:)

2021
Wordt 2021 het jaar van recycling? Dat ben ik niet zozeer van plan. Ik ben wel bezig om te kijken wat ik met mijn stofresten kan doen. Deze wil ik graag nuttig gebruiken. Misschien ga ik toch op hele kleine schaal verkopen. Dit ga ik maar eens uitproberen. Ik hou jullie op de hoogte.

Tot snel!

Eén reactie op “Wordt mama’s lievelingsbroek, de lievelingsbroek van dochter?”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: